One moment please...
Roland DG biedt een niet te missen kans om kennis te maken met de nieuwe TrueVIS VG2 bij workshops op FESPA
30 Apr 2019

30 april 2019 – Roland DG (Hal A5 Stand H10) gunt bezoekers aan FESPA 2019 een unieke kans op een interactieve beleving van de baanbrekend nieuwe Roland TrueVIS VG2 printer/cutter in een serie workshops. Deze zijn speciaal ontwikkeld om te laten zien waarom de branche zo enthousiast reageert op dit nieuwe, 'best-in-class' breedformaat digitale print- en snijapparaat.

De Roland TrueVIS VG2 staat sinds de lancering in het middelpunt van de aandacht met het winnen van de gerenommeerde ISA Innovation award. De vraag van de klant overtreft zelfs alle verwachtingen van Roland. De modellen TrueVIS VG2-640 en VG2-540 definiëren een nieuwe standaard op het gebied van kleurkwaliteit, efficiëntie, veelzijdigheid en precisie voor een opmerkelijk voordelige prijs. Het zijn printers die alle verwachtingen overtreffen. U moet ze zelf in actie zien om het te kunnen geloven! Daarom is de speciale TrueVIS VG2 Discovery Zone een absolute must voor elke bezoeker van de beurs.

Tijdens de vierdaagse FESPA Global Print Expo – van 14 tot 17 mei 2019 in het Duitse München – organiseert Nadia Plomp, Product Specialist van Roland DG Benelux de TrueVIS VG2 workshops. Nadia heeft al jarenlang ervaring in de ondersteuning van Roland dealers bij hun speurtocht naar de beste oplossing voor specifieke wensen van hun klanten. Hoe complex ook, haar kennis is van onschatbare waarde voor iedereen die een oplossing zoekt voor de eigen problemen met print.

"Ons thema bij FESPA is 'What Matters To You Inspires What We Do'. Die houding dat wat belangrijk voor gebruikers is ons aanzet tot handelen, weerspiegelt de continue aandacht die wij geven aan feedback uit de branche. Zo konden wij verder perfectioneren wat volgens ons de meest precieze, high-performance printer/cutter op de markt is – de TrueVIS VG2," merkt Nadia op.

"Er zijn meer dan 40 geweldige uitbreidingen voor de bestaande, awardwinnende TrueVIS VG serie. Voorbeelden hiervan zijn magistrale print-en-snijkwaliteit en de meest stralende kleuren," vervolgt Nadia. "We zijn echt trots op dit nieuwe apparaat. Het is het resultaat van intensief onderzoek en hard werk. We nodigen iedereen graag uit om zich in een van de workshops zelf te overtuigen."

TrueVIS VG2 workshops vinden dagelijks plaats op de stand van Roland DG, om 11, 12, 14 en 15 uur in de TrueVIS VG2 Discovery Zone. In slechts 20 minuten kunnen bezoekers een live demonstratie meemaken en samples van een groot aantal compatibele media bekijken. Ze kunnen hierbij kennismaken met het brede scala renderende toepassingen, van indoor- en outdoorreclame, voertuig graphics, banners, posters en displays, tot labels, stickers, prototypes van verpakkingen, kledingprints met hittetransfer, enz. Ze ontdekken hoe andere printers in deze klasse het nakijken hebben.

De VG2 print- en snijworkshops onder de titel 'Be the Best – 7 Compelling Reasons to Choose TrueVIS VG2'tonen aan hoe elk printbedrijf, van groot tot klein, kan profiteren van de belangrijke functies en voordelen. Ontdek hoe met de TrueVIS VG2 aanbrenging op dezelfde dag mogelijk is: prints klaar om te lamineren en af

te werken binnen slechts zes uur1, zodat PSP's beantwoorden aan de verwachtingen van hun klanten – en de concurrentie voor blijven. Ontdek hoe de VG2 bekroond werd met de 3M™ MCS™ Garantie, Avery Dennison™ ICS™ Prestatiegarantie en de GREENGUARD Gold certificeringen – en welke zekerheden deze bieden aan PSP's en hun klanten. Bekijk de voordelen van de nieuwe oranje inkt. Deze zorgt niet alleen voor verbluffend levendige kleuren, maar maakt ook realistische kleurenreproductie snel en eenvoudig haalbaar. Passende Pantone en huiskleuren inbegrepen!

Bij de workshops ontdekken de deelnemers ook hoe snel ze hun investering kunnen terugverdienen dankzij de 40 nieuwe, slimme verbeteringen die hun bedrijf grote voordelen opleveren.

Het aanbod van Roland is onovertroffen op het gebied van printen en snijden. Roland is nu al meer dan tien jaar marktleider in eco-solvent printer/cutters. De topklasse technologie versterkt die positie nog verder door gebruikers eenvoudig te helpen hun winstmarges te verbeteren.

Naast andere gloednieuwe en bijzonder populaire systemen van Roland zijn de TrueVIS VG2-640 en TrueVIS VG2-540 te bewonderen op de stand van Roland DG (Hal A5 Stand H10) tijdens FESPA. Meer informatie over de TrueVIS VG2 workshops is beschikbaar op de stand van Roland tijdens de vakbeurs. Meer informatie over FESPA 2019 kunt u vinden op www.fespa.com/en/events/2019/fespa-global-print-expo-2019.

Wees de beste. Kies voor de nieuwe TrueVIS VG2. Kun je niet langer wachten? Bekijk Roland's awardwinnende printer/cutter serie in detail op www.rolanddg.be/nl/producten/printers/truevis-vg2-printer-snijplotter.

Noot voor journalisten: Voor het plannen van persoonlijke gesprekken met de vertegenwoordigers van Roland DG op de beurs, kunt u contact opnemen met Dorien Cooreman via dorien.c@duomedia.com.

-einde-


Over Roland DG Corporation

Roland DG Corporation is de grootste leverancier wereldwijd van digitale printoplossingen. De inkjetprinters, printer/snijplotters en snijmachines van het bedrijf worden op grote schaal gebruikt om een breed scala aan promotionele artikelen te creëren, waaronder banners, borden, voertuigfolies, stickers en etiketten, en om kleding en persoonlijke items zoals smartphonehoesjes te personaliseren. Onlangs heeft Roland DG een veelbelovende nieuwe markt aangeboord door in te spelen op de toenemende wens van individuen om eigen, unieke en versierde artikelen te creëren. De COTO-afdeling van het bedrijf heeft eigen ontwerp- en printmanagementsoftware ontwikkeld waarmee klanten geschenken, kleding en waardevolle souvenirs kunnen ontwerpen en genieten van een onvergetelijke creatieve ervaring.

Voor meer informatie, zie www.rolanddg.be.[1] Tests uitgevoerd door Avery Dennison op digitale MPI Range media. Bij gebruik van dit medium kunnen prints die op de VG2 met TR2-inkt worden geproduceerd, na 6 uur worden gelamineerd wanneer de rollen of afbeeldingen goed geventileerd zijn en losjes worden gewikkeld. Meer informatie op: https://graphics.averydennison.com/en/home/services/warranty.html. Verschillen per regio zijn mogelijk. Neem contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger.

Downloads
LANGUAGES
Message us